Give og Stadion klar til kvalifikationskampe

1. division - Herrer, 2. division - Herrer
diverse-bold

HK Give Fremad sikrede sig allerede for en god håndfuld dage siden retten til at møde Frederikshavn i kampen om en plads i næste sæsons 1. division. Mandag eftermiddag erhvervede IF Stadion så sig muligheden for en billet til samme række i kamp med Odder Håndbold.

Således besejrede sjællandske IF Stadion på hjemmebane Hjallerup IF fra Nordjylland – endda nedrykkere fra herrernes 1. division.

Begge mandskaber havde før deres indbyrdes møde tabt klart til HK Give Fremad, og det var derfor et direkte opgør om andenpladsen og den sidste billet til kvalifikationskampene, der stod på spil mandag eftermiddag.

Her skulle IF Stadion vise sig som det klart stærkeste hold af de to, og de hjemtog således en knusende sejr på 31-23. Derved klargjorde sjællænderne sig til to – potentielt tre – kampe mod Odder Håndbold om en plads i næste sæsons 1. division for herrer.

I den anden duel om en eksakt lignende billet mødes, som beskrevet oven for, Frederikshavn og HK Give Fremad.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu