Patrick Andersen

Skive tog fusen på Tønder i slutfasen

TM Tønder tabte den første playoff-kamp på hjemmebane til Skive fH med 32-35.

Efter en målrig indledning på kampen fik Tønder momentum midtvejs i første halvleg. Fra stillingen 8-8 trak sønderjyderne fra og kom på 13-10 efter 17 minutters spil.

I slutningen af første halvleg fik skive halet ind på Tønder, men det var alligevel det sønderjyske hjemmehold, der gik til pause foran 18-16.

I anden halvleg lignede det længe, at Tønder ville trække sig sejrrigt ud af opgøret. Med 14 minutter igen var Tønder foran 28-25, men så ramte Tønder en scoringspause på knap ti minutter, hvilket Skive udnyttede til at komme foran 29-31 med fire minutter igen.

Føringen holdte Skive fat i resten af kampen, og gæsterne endte med at vinde opgøret 32-35. Der er returopgør i Skive på torsdag, hvor Skive med minimum uafgjort sikrer sig en plads i 888ligaen til næste sæson.