Simon Jensen

Skanderborg henter firemålssejr mod Ringsted

Skanderborg Håndbold har, med status som ligahold, favoritværdigheden på deres side i kvalifikationsopgørene mod TMS Ringsted. Denne mandag aften indfriede de også forventningerne med en 32-28-sejr.

Det var ellers gæsterne fra Sjælland, der åbnede målscoringen ved Rune Ohm, men Kasper Irming og Andreas Væver vendte herefter føringen over på Skanderborg-hænder.

TMS Ringsted viste sig dog i store perioder af 1. halvleg som det stærkeste hold på banen og var foran med både 9-7 og 13-9 i løbet af de første 30 minutter. En stærk slutspurt af værterne resulterede dog, at Ringsted kun førte med 15-14 ved pausen.

Efter pausen bragte Skanderborg sig foran 21-20 efter del tovtrækkeri på måltavlen, men Ringsted holdt stædigt fast i deres initiativ i kampen og bevarede duellen tæt indtil det 45. spilleminut.

Her var stillingen 24-24, men Skanderborg vandt så de efterfølgende syv minutter med 4-0 og bevarede denne firemålsføring indtil slutfløjtet, hvor måltavlen viste 32-28 i hjemmeholdets favør.