Patrick Andersen

Flensburg smed dyre point i mesterskabskampen

Flensburg-Handewitt tabte søndag med 34-32 på udebane til Füsche Berlin og led dermed et dyrt nederlag i kampen om mesterskabet.

Flensburg kom forrygende fra start i den tyske hovedstad. Efter en lige indledning på opgøret trak Flensburg fra og kom på 6-11 midtvejs i første halvleg.

Füchse Berlin lagde sig dog ikke ned og fik kæmpe sig tilbage i opgøret. Ved pausen havde hovedstadsklubben fået reduceret til 16-17 og i anden halvleg fik de udlignet til 17-17.

Derefter fik Füchse Berlin momentum og kom på 24-22, men Flensburg lod sig ikke slå ud, og fik kæmpet sig i front på ny. Det lignede, at Flensburg ville trække sig sejrrigt ud af opgøret, da de førte 28-30 med kort tid tilbage af opgøret.

En stærk slutspurt af Füchse Berlin ændrede dog på det, da Berlin-klubben endte med at vinde 34-32. Det betyder, at Flensburg nu er et point efter Rhein-Neckar Löwen på førstepladsen i Bundesligaen.