Patrick Andersen

Elmgaard før Skive-opgør: Garanti for drama

TM Tønder og Skive fH tager mandag hul på playoff-kampene om en plads i 888ligaen i næste sæson. Tønder Jimmi Elmgaard forudser et drama i duellen.


Tønder rykkede i sidste sæson op i ligaen netop via playoff-kampe. Nu er det Tønder, der har status som ligahold og skal op mod et 1. divisionshold i form af Skive fH.


Netop Skive har Tønder en tradition for at spille tætte opgør med. Senest de to hold mødtes vi Tønder var d. 5. oktober 2014, hvor sønderjyderne vandt 22-20, mens det omvendte opgør i den sæson i Skive endte 21-21.


– Kampene mellem Skive og Tønder, plejer altid at være garant for drama, fight og blod på knæene. Det er ofte tætte kampe, men jeg synes at vi tidligere har haft rigtig fint styr på Skive. Det er imidlertid et hold der kommer med god selvtillid. De har spillet godt og stabilt i 1.division og så har de har et par spændende spillertyper, som vi skal holde meget øje med – de må ikke blive kampafgørende! Ingen tvivl om at vi glæder os helt vildt til kampstart og vi glæder os til at slå Skive, siger TMT’s Jimmi Elmgaard til klubbens hjemmeside.


Det første opgør mellem de to hold fløjtes i gang klokken 19:00 i Tønder Sport og Fritidscenter hal 2 .


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER