Simon Jensen

Kristiansen: Udlandet kalder ikke endnu

Kristina Kristiansens holdkammerater Nathalie Hagman og Mette Gravholt forlader Nykøbing Falster efter denne sæson for at forfølge karrierer i udlandet. Det har dog ikke fristet playmakeren til selv at søge ud over de danske grænser.


I et interview med DR Sporten fortæller landsholdsspilleren således, at hun ikke i øjeblikket eller tidligere har overvejet de henvendelser og tilbud, hun har fået tilsendt fra udenlandske håndboldklubber.


– Mig og udlandet har aldrig været på tale. Jeg har fået nogle tilbud, men jeg har aldrig helt villet i kontakt med dem, fortæller Kristina Kristiansen til DR Sporten.


– Kommer tilbuddet fra udlandet, og der spiller nogen, jeg kender, så er der en større chance for, at jeg ville gøre det. For så har jeg nogen, jeg kan hænge ud med. Men det er svært for mig at sige, fortsætter hun.


Ifølge Kristina Kristiansen selv er det hendes engelskkundskaber, der kan komme til at spænde ben for et kommende udlandsophold – hun mener nemlig ikke, at hendes kommunikative egenskaber på det verdensomspændende sprog er stærke nok.


– Jeg ville aldrig tage et sted hen, hvor det var mig og så nogle andre. Nu er mit engelsk ikke vildt godt, så jeg tænker, jeg bare ville sidde dér og ikke fatte noget som helst. Det ville jeg ikke synes, var særlig sjovt, slutter NFH-playmakeren.


Kristina Kristiansens kontrakt i Nykøbing Falster udløber i sommeren 2018.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER