GOG sejrede i Aalborg

GOG har åbnet slutspilspulje 1 fuldstændig op, efter de søndag aften vandt med 26-34 på udebane mod Aalborg Håndbold.

De nordjyske værter kom bedst fra. Anført af en velspillende Martin Larsen på højre back kom Aalborg på 10-7 efter 13 minutters spil, men som første halvleg skred frem kom GOG bedre med

Ved pausen havde GOG reduceret til 15-14 og i anden halvleg overtog holdet fra Sydfyn momentum fuldstændig.

Med 23 minutter igen var GOG foran 17-18 og efterfølgende scorede de et par mål i træk, hvilket Aalborg aldrig formåede at svare igen på.

GOG førte med ti minutter tilbage med 21-28 og det forspring formede de at øge med et mål i den resterende del af kampen.

I slutningen af kampen blev der byttet mål, og det faldt således ud, at GOG endte med at vinde 26-34. Det betyder, at GOG nu á point med Aalborg, mens Skjern er på tredjepladsen et point efter de to mandskaber. KIF Kolding København er isoleret i bunden af slutspilspulje 1 med 0 point efter to kampe.