Simon Jensen

Westerholm forlænger i TTH Holstebro

Patrick Westerholm, der blandt andet har ført TTH Holstebro til DM-sølv, har sammen med den vestjyske klub forlænget samarbejdet til sommeren 2020.


Den finske succestræners kontrakt løb egentlig en sæson mere, til sommeren 2018, men allerede nu har TTH Holstebro og Patrick Westerholm altså besluttet, at deres fortsatte samarbejde skal eksistere som minimum til 2020.


– Jeg trives rigtig godt i TTH. Vi har nogle fremragende rammer, som man ikke ser ret mange andre steder, og en fantastisk arena med nogle forrygende fans, fortæller TTH-cheftræneren til klubbens hjemmeside.


– Desuden tiltaler det mig rigtig meget, at TTH er en klub, der både har dame-, herre- og ungdomshold. Det skaber en helhed, der er vigtig for mig. Dertil kommer, at jeg har et særdeles godt samarbejde med klubbens øvrige trænere. Vi sparrer, hjælper og motiverer hinanden, fortsætter han.


Patrick Westerholm og TTH Holstebro spiller i aften deres anden slutspilskamp i denne sæson, når de tager imod Ribe-Esbjerg i Gråkjær Arena.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER