Simon Jensen

TTH Holstebro tog første stik i kvalifikationsduel

TTH Holstebro og SønderjyskE udkæmpede i eftermiddag det første af potentielt tre opgør om en plads i næste sæsons Primo Tours Ligaen, og her sejrede vestjyderne med 28-23.


I de nervepirrende og intense opgør om to billetter til Primo Tours Ligaen dyster henholdsvis Hadsten og Ringkøbing samt TTH Holstebro og SønderjyskE om disse.


I den ene duel – mellem Ringkøbing og Hadsten – har de allerede afviklet deres første opgør, mens TTH Holstebro og SønderjyskE spillede deres første kamp denne lørdag eftermiddag.


Her var ligaholdet fra Vestjylland i teten allerede fra første fløjt og var således i front med 6-3 efter otte og et halvt minut – dog kæmpede SønderjyskE sig tilbage i opgøret og kom foran med både 9-8 og 10-9.


Frem mod pausen vendte TTH dog rundt på opgøret igen, og de første 30 minutter endte herved med en Holstebro-føring på 15-13.


I 2. halvleg øgede TTH Holstebro hurtigt til 17-13 og efterfølgende også til 23-17. Med ti minutter tilbage at spille i lød hjemmebaneføringen på 25-18, og så var sejren reelt i hus for vestjyderne. Derved kunne SønderjyskE kun pynte på slutresultatet 28-23.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER