Simon Jensen

SønderjyskE før første kval-kamp: Vigtigt at smide nerverne

SønderjyskE fra damernes 1. division og TTH Holstebro fra Primo Tours Ligaen står i eftermiddag over for hinanden i det første af potentielt tre opgør om en plads i næste sæsons ligaselskab.


I rollen som ligahold har TTH Holstebro fordelen af hjemmebane i første og – i fald det måtte hænde – tredje duel mod sønderjyderne fra landets næstbedste række.


For nedrykkerne fra SønderjyskE har det været en lang og hård sæson i 1. division, hvor top 3-placeringen først blev sikret i de sidste, afsluttende runder.


Og i rollen som underdog i det indbyrdes opgør mod TTH Holstebro har SønderjyskE-spillerne mere at vinde, end de har at tabe. Det understreger assistenttræner Kasper Poulsen.


– Der er så meget, vi kan vinde i dette opgør og så lidt vi kan tabe – det skal vi huske at fylde vores tanker med under kampen, for det har været en sindssyg hård sæson vi har haft, hvor det har krævet ekstra meget at opnå målet om at slutte i top 3, fortæller han således til klubbens hjemmeside.


– Det er vigtigt, at vi får smidt nerverne og tør spille vores spil uden for mange begrænsninger. Hvis vi først begynder at have for meget fokus på modstanderens kvaliteter, vil vi hæmme os selv og hele tiden være et skridt bagefter dem, fortsætter Kasper Poulsen.


Det første kvalifikationsopgør mellem TTH Holstebro og SønderjyskE sættes i gang i eftermiddag klokken 17:00.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER