Maja Laursen Bjerg

Remis mellem TTH og REHH: Nu er slutspilsgruppe 2 for alvor åben

TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg spillede i dag uafgjort 28-28 efter en tæt kamp. Dermed er slutspilspulje 2 for alvor blevet spændende, da Mors Thy også besejrede BSV i dag.

Et skud på stolpen få sekunder før tid forhindrede REHH i at tage begge point med fra Holstebro hertil aften. Dermed er det stadig svært at afgøre, hvem der løber med de to semifinalepladser fra gruppe 2. Her står TTH Holstebro noteret for fire point, mens Ribe-Esbjerg har tre point. Både BSV og MTH har to point.

Gæsterne fra Ribe-Esbjerg kom bedst fra start i aftenens opgør, og efter otte minuter var holdet i front 2-4. Derefter scorede hjemmeholdet tre mål i streg, og Holstebro-holdet kom foran 5-4 ved Vignir Svarvarsson.

De to mandskaber var meget jævnbyrdige herefter, og de fulgtes ad til stillingen 9-9. Få minutter senere bragte Martin Hansen hjemmeholdet foran med to mål, da han nettede til 11-9.

Frem mod pausen fik REHH reduceret lidt af forspringet. De kunne dog ikke forhindre, at TTH Holstebro kunne gå i omklædningsrummet foran 12-11.

I anden halvleg kæmpede hjemmeholdet sig hurtigt yderligere foran til stillingen 14-12. Med tre hurtige kasser vendte REHH dog op og ned på stillingen, og en velspillende Rasmus Nielsen fik netmaskerne til at blafre til 14-15.

Glæden varede dog kort for Ribe-Esbjerg, der efter 40 minutter kunne se Vignir Svarvarsson bringe hjemmeholdet i front 17-15. Kampen svingede frem og tilbage, og de to mandskaber skiftedes til at føre kampen.

Efter 48 minutter var stillingen helt lige, 21-21. Få minutter senere nettede Rasmus Nielsen til 21-23. Fem minutter før tid fik TTH Holstebro dog udlignet til 25-25.

Herfra var kampen for alvor spændende, men REHH var hele tiden et skridt foran. Ved stillingen 28-28 havde gæsterne mulighed for at hive de to point hjem, men Jacob Holms skud ramte træværket.

Herefter havde Patrick Westerholms tropper en spinkel mulighed for at snuppe sejren med to sekunder igen. Torbjørn Bergeruds skud røg dog over målet. Derfor kunne begge hold forlade banen med ét point til kontoen.

Næste gang står TTH Holstebro over for BSV, mens Ribe-Esbjerg får besøg af Mors Thy Håndbold, der tidligere i dag hentede en overraskende sejr mod Bjerringbro-Silkeborg på 24-25.