Simon Jensen

FC Midtjylland færdige i CL efter fornem indsats

FC Midtjylland skulle skabe et mirakel mod makedonske Vardar Skopje i Makedonien denne lørdag eftermiddag, hvis midtjyderne skulle kvalificere sig til Final Four. Miraklet udeblev dog, men FCM var undervejs tæt på sensationen.

Således skulle FC Midtjylland forsøge at hente de to mål, som de var nede med efter hjemmebanekampen mod Vardar Skopje – her tabte de danske vicemestre med 26-28.

Og efter 1. halvleg i aftenens opgør i Skopje havde FC Midtjylland faktisk hentet det ene af de to makedonske føringsmål, da de var i front med 12-11 efter 30 minutter.

I starten af 2. halvleg bragte det danske udehold sig også foran med 15-12 – og var her virtuelt videre til Final Four-stævnet i starten af maj.

Herefter vågnede de makedonske værter dog, og de vandt den resterende del af kampen med 14-9 og noterede sig derved afslutningsvist for en ny tomålssejr, denne gang på 26-24.

Dermed er FC Midtjylland færdige i Champions League for denne sæson efter to flotte indsatser mod ét af Europas største og bedste kvindehold.