Maja Laursen Bjerg

Wiesmach før GOG-kamp: En helt anden opgave end mod KIF

Når Aalborg Håndbold på søndag møder GOG, skal de indstille sig på en noget anden opgave end mod KIF Kolding København, fortæller Patrick Wiesmach. Holdet kan dog tage nogle ting med fra første slutspilskamp, mener fløjspilleren.


En effektiv kontrafase og fysisk spil er to af de ting, der kendetegner GOG’s spil. Derfor skal Aalborg Håndbold justere lidt på taktikken fra deres kamp mod KIF Kolding København, når de på søndag tørner sammen med GOG. Det mener nordjydernes profil Patrick Wiesmach, der håber at snuppe begge point.


– Rent håndboldtaktisk er det en helt anden opgave – de kommer med stor fysik, og de spiller med et fysisk forsvar. Nu spiller vi på hjemmebane og er måske lidt hjemmebanefavorit, men vi møder et hold, der er kendt for en god kontra- og andenfase, siger Patrick Wiesmach til HBOLD.dk.


Læs også: Wiesmach: Det var en klassisk første kamp


Selvom GOG og KIF Kolding Københavns spil på flere måder adskiller sig fra hinanden, kan Aalborg Håndbold stadig tage nogle ting med fra kampen mod KIF. Særligt i angrebet kan de genbruge nogle af tingene, mener Patrick Wiesmach.


– Vores stationære angrebsspil kan ligne lidt det samme som mod KIF Kolding København. Begge hold har store folk i midterblokken, der skal flyttes lidt rundt, inden vi sætter angrebet ordentligt i gang. Vi viste god moral og beholdt troen mod KIF, og det kan vi tage med, siger han.


Forberedt på en bølgende kamp


Netop moral kan blive afgørende mod GOG, mener Patrick Wiesmach. Han peger på, det hurtigt kan gå begge veje imod fynboerne, fordi de gulblusedes satsning på kontraspillet gør, at de spiller med store chancer i deres spil.


– Hvis vi kommer bagud i en periode med 3-4 mål, skal vi holde tingen lige i munden. Hvis vi omvendt er foran med et par mål, skal vi være kyniske. Vi ved, at det sandsynligvis er en kamp, hvor det kommer til at balancere. Sådan plejer det at være, når vi spiller mod GOG, siger Patrick Wiesmach.


Aalborg Håndbold og GOG krydser klinger klokken 20.00 søndag aften.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER