Simon Jensen

Inden karrierestop: Svensson håber på feststemt publikum

Når Skjern Håndbold lørdag eftermiddag tager imod KIF Kolding København i Skjern Bank Arena, kan vestjydernes Daniel Svensson reelt spille sin næstsidste hjemmekamp i sin håndboldkarriere.


Tidligere på måneden blev det annonceret, at Skjern Håndbolds Daniel Svensson efter denne sæson indstiller sin aktive håndboldkarriere på topplan – og helliger sig i stedet blandt andet en rolle som håndboldekspert hos TV2 Sport.


Inden da skal han dog sammen med sine Skjern-holdkammerater have afviklet et slutspil i 888 Ligaen. Og i sine sidste hjemmekampe – hvor mange det nu end måtte blive – i den grønne trøje håber bagspilleren på et opsat publikum.


– Jeg har haft nogle rigtige fede kampe i Skjern Bank Arena igennem mine snart fire år i klubben. Jeg vil bare sige, at de sidste to hjemmekampe vi har haft i grundspillet har været ekstremt lækre med så mange mennesker, fantastisk stemning og tilskuerrekorder. Det ser jeg gerne fortsætter langt inde i slutspillet, fortæller Daniel Svensson til Skjern Håndbolds hjemmeside.


– Det er ikke mange kampe, som jeg har tilbage af min håndboldkarriere. Så jeg håber i vil komme i Arenaen og vise lidt vikingeblod her fra Skjern, så vi kan ryste bukserne godt og grundigt på konkurrenterne og hive noget metal med hjem til Vestjylland, fortsætter han.


Opgøret mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding København fløjtes i gang lørdag eftermiddag klokken 16:10.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER