Simon Jensen

Frandsen efter Ribe-nederlag: Vi har noget at bevise

De forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg indledte deres slutspil i 888 Ligaen skidt, da de på udebane tabte til debutanterne fra Ribe-Esbjerg. I morgen eftermiddag skal midtjyderne så rejse sig mod Mors-Thy.


Hjemmekampen mod sæsonens helt store overraskelse fra det nordvestlige Jylland er således Bjerringbro-Silkeborgs første af slagsen i denne sæsons slutspil – og den er ifølge BSV-keeperen Sebastian Frandsen essentielt i bestræbelserne på at komme tilbage på sporet for midtjyderne.


– Det var en ærgerlig start, men vi ligger stadigvæk foran Ribe-Esbjerg, og vi skal bare vinde vores kampe. Første fokuspunkt er Mors Thy, hvor vi skal have to point, fortæller BSV-målmanden til klubbens hjemmeside.


– Mors Thy er altid en farlig størrelse med deres 7-mod-6-spil, som gør dem svære at spille mod, men det er et hold, som vi skal gå ind og vinde over. Vi skal komme blæsende. Det er vores hjemmebane, og vi har fået en dårlig start, så vi har noget at bevise, fortsætter Sebastian Frandsen.


Om Bjerringbro-Silkeborg lykkes med at få den fornødne revanche over nederlaget til Ribe-Esbjerg, kan følges fra klokken 18:00 lørdag aften.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER