Simon Jensen

FCM tror på avancement trods vanskelligt udgangspunkt

FC Midtjylland spillede til tider rigtig god håndbold mod det makedonske storhold Vardar Skopje, da de to klubber mødtes i deres indbyrdes Champions League-kvartfinale. Alligevel måtte midtjyderne indkassere et tomålsnederlag på hjemmebanen i Ikast.


Derfor er det en noget nær umulig opgave, de danske vicemestre kommer på lørdag eftermiddag i Skopje, når de skal forsøge at revanchere og indhente 26-28-nederlaget fra sidste weekend.


Trods opgavens størrelse – og en frygtet og larmende håndboldarena i Skopje imod sig – er det ikke noget, der kuer cheftræner Kristian Kristensens tro på at skabe den fornødne sensation i Makedonien.


– Troen er intakt. Vi har lært af det første opgør. Vi har brugt en del tid i teorilokalet og på træningsbanen for at skærpe os yderligere, så vi kan matche Vardar endnu hårdere, indleder Kristian Kristensen over for klubbens hjemmeside.


– Vi ved alle sammen, at det bliver svært, men vi har en tro på det, og det er det, der kendetegner holdet og skal kendetegne holdet. Vi har en sund tilgang til det, og vi tager selvfølgelig derned for at vinde med tre mål, fortsætter han.


FC Midtjylland-træneren har selvsagt analyseret og gransket de to klubbers første møde i Ikast nøje, og han pointerer, at hans trup – i modsætning til hjemmebanekampen – skal drage større gavn af deres velkendte og som regel velfungerende kontramaskine.


– Vi skal finde flere mål på kontra. Det er vores varemærke, og det er defensiven, der i sidste ende skal bære os frem til den sensation, det vil være, hvis vi kan gøre det i Makedonien, slutter FCM-træneren.


Om det lykkes FC Midtjylland og Kristian Kristensen at skabe miraklet i Makedonien, kan følges fra klokken 17:30 i lørdag eftermiddag.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER