Rasmus Påskesen

Viborg sikrer 3 kamp efter sejr

Der var drama for alle pengene i aftenens kamp imellem Odense Håndbold og Viborg HK. Hjemmeholdet Odense Håndbold havde på forhånd matchbold, og Viborg var tvunget til at vinde, for at bevare chancen for semifinale.

Viborg HK scorede kampens første mål, men indtrykket af 1.halvleg var meget lige. Det var 2 forsvarer, der begge formåede at holde antallet af scoringer nede. Både Odenses Maria Adler, og Viborgs Marie Paule Gnaboyou havde svært ved at komme til scoringer,  så derfor måtte begge hold kæmpe ekstra for scoringerne.

Viborg var foran hen imod slutningen af 1.halvleg, men Odense lavede et fremragende comeback, og var ved pausen foran med 11-9.

Indtrykket med en lige affære fortsatte i 2.halvleg. kampen bølgede frem og tilbage. Trænerne viste fra begge hold tillid til flere unge spillere under vejs. Fra Viborg kan fremhæves Clara Høgh Poulsen, der fik scoret sit første ligamål, mens der for Odense kan nævnes Suzanne Bækhøj, der trods ingen scoringer, havde flere gode aktioner.

Mod slutningen af kampen var der masser af nerver i opgøret.  Viborg fik et lille hul tilsidst, hvilket blev afgørende. kampen endte 20-22 i Viborg favør, og derfor skal kvartfinalen ud i 3 opgør for at finde en vinder.