Miklas Ravn Campbell

Ny hjemmebane til KIF Kolding København?

Den danske storklub er i gang med at undersøge muligheder for at skifte væk fra Brøndby Hallen.


I denne sæson har KIF Kolding København spillet deres hjemmekampe i Sydbank Arena i Kolding og i Ewii Arena i Brøndby. Men hjemmebanen i Brøndby kan i næste sæson blive skiftet ud med Farum Arena.


KIF har anmodet Furesø kommune i Nordsjælland om, at der kan ændres lidt i lokalplanerne, så det bliver muligt at en privat sports- og kontorvirksomhed, hvilket som det ser ud nu ikke er muligt i Furesø kommune hvor Farum Arena ligger.


Det er nemlig Farum Arena, der tænkes som den kommende KIF-hjemmebane. Klubben har afholdt enkelte arrangementer i Farum Arena, og nu ønsker klubben, at der kommer mange flere kampe til Farum Arena.


– Vi har haft en rigtig positiv oplevelse af arrangementerne i Farum, hvor faciliteterne i forhold til at få en god håndboldoplevelse er virkelig gode, siger klubbens direktør, Jens Boesen, til TV2 SPORT.


Arenaen i Brøndby har plads til flere end Farum Arena, som har plads til 3000 siddende tilskuere. Men det er bare sjældent, at der kommer flere end det til KIF Kolding Københavns kampe, og derfor er det ikke den bedste forretning, at klubben fortsætter med at spille kampene i Brøndby.


– Hvis der kommer 5000 tilskuere er det klart, at Brøndby Hallen er en bedre forretning, men gør der ikke det, så kunne Farum Arena være en bedre forretning, forklarer Boesen.


KIF Kolding København er i fuld gang med 888 ligaens slutspil. Klubben tabte søndag til Aalborg, og alt tyder nu på, at den kommende kamp mod Skjern bliver meget vigtig for KIF.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER