Miklas Ravn Campbell

Københavnsk comeback sikrer tredje opgør

Silkeborg-Voel tog hjemme imod København håndbold i andet opgør i kvartfinalen. Kampen endte 25-29 til gæsterne.

Hjemmeholdet fra Silkeborg-Voel kunne til aften sikre semifinalepladsen med en sejr over København Håndbold, som de overbevisende slog med 6 mål i den første kamp.

Værterne startede kampen utrolig fokuseret, og de havde fuldstændigt styr på københavnerne, som kun havde lavet 3 mål efter de første 20 minutter.

Ved stillingen 10-4 valgte gæsterne at skifte taktik i angrebet. De gik over og spillede 7 mod 6, og det skulle senere hen vise sig at være den perfekte løsning for dem. Hjemmeholdet meget svært ved at dæmme op for 7 mod 6-spillet.

Det virkede lidt som om, at københavnerne tog det gode angrebsspil med sig ned i forsvaret, hvor de også fik bedre styr på hjemmeholdet. De vandt den sidste periode i 1.halvleg med 0-5, og derfor kunne København Håndbold gå til pause bagude med 9-10.

Gæsterne Anne Mette Hansen fik efter et kvarters spil sin anden 2 minutters udvisning, og derfor turde københavnerne ikke benytte hende så meget i begge ender. Men hun tog til gengæld ansvar i angrebet, hvor hun skud på et utrolig højt niveau kampen igennem.

2. halvleg var meget lige i store dele af kampen. Men mod slutningen var det gæsterne, der fik momentum. Silkeborg-Voel havde i slutningen meget svært ved at score. Dette havde københavnerne ikke, og de holdt hjemmeholdet fra fadet.

København Håndbold vandt kampen med 25-29, og de to hold skal nu mødes i et afgørende tredje opgør d.19. april om en plads i semifinalen.