Miklas Ravn Campbell

Hadsten overrasker i kamp om ligaplads

I dag spillede Ringkøbing mod Hadsten i det første opgør i playoffkampene til Primo Tours Ligaen. Kampen endte 20-20.

Hadsten endte nummer to i damernes 1.division. Det betød, at de skulle op imod Ringkøbing i kvalifikationen til Primo Tours Ligaen.

De undertippede fra Hadsten kom bedst fra start i dagens kamp, og de virkede yderst oplagte. Men efter lidt over 20 minutter, så vågnede Ringkøbing op for alvor. De indhentede Hadsten 5-målsføring, og de to hold gik til pause med stillingen 11-11.

2.halvleg var en utrolig lige affære, og de to hold fulgtes ad hele vejen. Der var i 2.halvleg ikke mere en ét enkelt måls forskel imellem de to hold.

Ringkøbing, der ikke havde været foran hele kampen, var da der manglede et minut foran 20-19. Men Hadstens Ida Jeppesen scorede i kampens sidste sekund og sikrede et uafgjort resultat på 20-20.

Det næste opgør mellem de hold spilles d. 18. april i Hadsten.