Maja Laursen Bjerg

Wiesmach: Det var en klassisk første kamp

Det var vigtigt med to point i første slutspilskamp, siger Patrick Wiesmach, der kalder kampen mod KIF Kolding København for en klassisk første kamp. Han tror på nordjysk avancement til semifinalen, men advarer også om svære modstandere.


To vigtige point blev det til for Aalborg Håndbold i søndags, da de besejrede KIF Kolding København på udebane 27-29. Opgøret bølgede frem og tilbage, og der var mange udvisninger og høj intensitet i kampen. Nordjydernes højrefløj Patrick Wiesmach er glad for, at holdet hentede to point i den intense kamp.


– Det var en klassisk første kamp i slutspillet, hvor vi ikke spillede prangende i starten. Det handler om at få skrabet nogle point til sig. Det var en hektisk affære, og tilskuerne skabte en fed kulisse – både de medrejsende fra Aalborg, men også KIF Kolding Københavns fans. Grundlæggende var det jo en fin start for os at starte ud med at hente to point, siger Patrick Wiesmach til HBOLD.dk.


Midt i anden halvleg var gæsterne fra Aalborg bagud med tre mål, men efter en god afslutning vandt de med to mål. Patrick Wiesmach er ikke i tvivl om, hvorfor holdet til sidst løb med de to point.


– Vi får leveret en skarpere afslutning. Vi var effektive til sidst, hvor de også har chancen – og jeg tror gerne, de ville ændre på nogle forsvarspas set i bakspejlet. I slutningen er det de små marginaler, der afgør det. Det var med hiv og sving, vi fik de to point, men vi er meget glade for sejren, siger fløjspilleren, der med ni mål i kampen var stærkt medvirkende til, at Aalborg Håndbold hev sejren i land.


Gode chancer for semifinalen


Med sejren har Aalborg Håndbold lagt sig i spidsen af holdets slutspilspulje med fire point. Bag dem ligger GOG med to point, Skjern Håndbold med et point, mens KIF Kolding København ingen point har endnu. Selvom der er fem kampe endnu, peger fløjspilleren på, at holdet har gode chancer for at nå semifinalen.


– Det er klart, at det ser godt ud for os med en udebanesejr i første kamp, når vi er bedre ved pointlighed og med to point fra slutspillet. Men vi er også klar over, at det er en svær pulje, og jeg tror, at alle hold vil tage point fra hinanden på kryds og tværs. Så jeg tror, det bliver afgørende med to point, og at vi har fordelen af at have et point mere ved pointlighed, siger profilen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER