Simon Jensen

TTH opgraderer på træner- og talentfronten

TTH Holstebro har indhentet en ny assistenttræner til klubbens dameligahold og har samtidigt sat navne på de to personer, der fremadrettet skal stå med det overordnede ansvar for klubbens talentudvikling.


Tidligere på sæsonen præsenterede man i den vestjyske klub erstatningen for den afgående assistenttræner Søren Hansen i skikkelse af norske Tom-Eirik Skarpsno, der skal varetage assistenttrænerrollen hos herrerne fra den kommende sæson.


Tillige har TTH Holstebro nu også tildelt Skarpsno ansvaret for klubbens talentudvikling på drengesiden, ligesom at man har præsenteret Nicolaj Andersson som ny assistenttræner for ligadamerne og talentansvarlig for klubbens pigeafdeling.


– Med vores nye træner set-up, styrker vi vore træner team på vores to ligahold, og herudover kommer målmandstrænere. Vi får flere hænder, og er virkelig godt klædt på til næste sæson med et stærkt sportsligt firkløver bestående af Patrick Westerholm, Pether Krautmeyer, Tom-Eirik Skarpsno og Nicolaj Andersson, fortæller John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro.


– Nicolaj Andersson og Tom-Eirik Skarpsno bliver begge talentansvarlig for klubbens U16 og U18 afdeling, og de kommer til at tegne og udvikle klubbens talentarbejde fremover. Vi er meget stolte over at have så to stærke træner kapaciteter og talentudviklere i vores ungdoms arbejde, og ser frem til at følge de mange TTH talenter som vi har i ungdomsafdelingen og på vores TTH Talentakademi, fortsætter han.


Mens TTH Holstebros herrer står over for et slutspil i 888 Ligaen, skal TTH Holstebros damer ud i kvalifikationskampe mod SønderjyskE for at bevare deres plads i Primo Tours Ligaen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER