Miklas Ravn Campbell

Stærk TTH-defensiv slår Mors-Thy

TTH-Holstebro vandt tirsdag aften 20-27, da de spillede mod Mors-Thy i slutspillet.

I går spillede BSV mod Ribe-Esbjerg. I denne kamp lykkedes det overraskende for REHH at vinde kampen. Men i dag udeblev overraskelsen, og gæsterne fra TTH-Holstebro dominerede kampen fra start til slut.

Kampen startede med et TTH-hold, som virkelig var klar fra kampens første fløjt. Især deres forsvarspil gav store problemer for hjemmeholdet, som havde meget svært ved at komme frem til chancer.

Når de så endelig kom frem til chancer, så stod der en særdeles velspillende Torbjørn Bergerud i målet og reddede skuddene fra Mors-Thy. Han havde stor del i, at kampen efter et kvarter stod 3-9 til TTH.

De sidste 15 minutter fortsatte i samme stil, og det lykkedes aldrig Mors-Thy at knække TTH-muren. Derfor gik de to hold til pause med stillingen 6-14.

I 2. halvleg mistede kampen lidt sin gnist, og TTH-Holstebro tog mere roligt i forsvaret. Det betød, at Mors-Thy kom frem til flere scoringer. Men Mors-Thy manglede bare det sidste i forsvaret, og derfor blev kampen aldrig spændende.

TTH-Holstebro holdt Mors-Thy på sikker afstand, og de kunne sikkert køre de to point hjem. De vandt kampen 20-27.

De to point betyder nu, at TTH-Holstebro med tre point i alt topper slutspillets pulje 2 foran Ribe-Esbjerg og BSV, der begge har to point.

Målscorere:

Mors/Thy: Marcus Dahlin 7, Stefan Nielsen 3, Allan Toft Hansen 2, Henrik Tilsted 2, Nickolei Jensen 2, Christoffer Cichosz 1, Nicolai Sommer 1, Mads Andersen 1, Lasse Justesen 1.

TTH: Kasper Emil Kildelund 6, Vignir Svarvarsson 4, Magnus Bramming 4, Simon Birkefeldt 4, Jonas Porup 3, Viktor Östlund 2, Peter Balling 2, Lars Mousing 1, Martin Lysdahl Hansen 1.