Rasmus Påskesen

Heine: Marginalerne bliver afgørende

Allan Heine kommer med sine forventninger til onsdagens brag.


Imorgen går det igen løs i Primo Tours Ligaens slutspil. Odense Håndbold tager imod Viborg HK i kamp 2, i bedst ud af 3- serien. Odense vandt den første kamp, og har derfor match-bold forud for onsdagens opgør.


Op til kampen har HBOLD.dk snakket med Viborg-træner Allan Heine om hans forventninger til kampen.


– Jeg forventer igen en tæt affære, hvor det bliver de helt små marginaler der bliver afgørende, siger Allan Heine og uddyber.


– Der er mange ting der skal lykkes for os, men det er blandt andet i vores defensive dyder, at vi skal være stærkere i forhold til sidste kamp, og så skal vi holde vores aftaler i angrebsspillet, siger Allan Heine.


Op til sidste kamp blev VHK-legenden Louise Bager Due hentet ind til truppen, for at forstærke målvogter-teamet. Om Dues form siger han.


– Det er jo begrænset hvor meget formmæssigt man kan nå på så kort tid. Vi er glad for at hun er med, hun træner godt med til træningerne, og hun er med i truppen til kampen, siger Allan Heine.


En af VHK´s store profiler igennem sæsonen har været playmaker Line Uno. Uno har i en periode været ude med en skade. Om hendes situation siger Allan Heine.


– Line har haft en rigtig god genoptræning, og det er godt nok også gået hurtigere end vi havde forventet, men om hun spiller imorgen, det må tiden vise, afsluttede Allan Heine.


kampen starter 20:30 i Odense.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER