Miklas Ravn Campbell

Fredericia forlænger med skadet venstrehånd

1.divisinsklubben Fredericia har forlænget aftalen med Peter Nielsen, der i denne sæson blev ramt af en alvorlig knæskade.


Sidste sæson forlængede Fredericia aftalen med klubmanden Peter Nielsen, så han også ville være en del af truppen i sæsonen 2016/2017. Denne aftale er nu blevet forlænget med et ekstra år, så han også vil være i klubben i de kommende to sæson.


Peter Nielsen er en sand klubmand, som nærmest er vokset op i Fredericia. Højrebacken var dog et smut i Polske Wisla Plock og en tur i Norge, hvor han spillede 4 år i den norske ligaklub Runar Sandefjord.


I 2015 vendte han så hjem til Fredericia, hvor han har været lige siden. I denne sæson pådrog Peter Nielsen sig en alvorlig knæskade i en kamp mod Nordsjælland. Men genoptræningen skulle eftersigende gå lige efter planen, og derfor har man altså valgt at forlænge aftalen med spilleren, som er utrolig glad for den nye aftale:


”Jeg er simpelthen glad. Jeg er glad helt ind i hjertet, fordi den klub, som betyder noget for mig, forlænger min kontrakt med to år, imens jeg er skadet. Det betyder egentlig mere end, jeg havde forventet. Jeg vil kæmpe for at finde det niveau, jeg havde, da jeg blev skadet, og gerne lægge lidt ovenpå. Jeg vil sammen med holdet gøre alt for at komme et skridt nærmere det store mål, som klubben har om at komme tilbage i ligaen, ”udtaler Peter Nielsen til klubbens hjemmeside.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER