Patrick Andersen

FHK-damer holder på fløjspillere

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsdamer har lavet nye aftaler med deres to venstre fløje.


FHK klarede sig over forventning i 1. division, hvor de sluttede på en femteplads. Dermed har de længe været klar over, at de til næste sæson ville være at finde i 1. division. Derfor har fredericianerne i noget tid haft gang i et puslespil i kulisserne på at sammensætte næste sæsons mandskab.


Her er det indtil videre blevet til forlængelser med Mette Lassen og Signe Mølby.


– Mette har ligesom resten af holdet leveret på et rigtig højt niveau over hele sæsonen, hun er altid hårdtarbejdende både på og udenfor banen. Mette er trods sin unge alder, en af de rutinerede på holdet, denne rolle hun har påtaget sig rigtig godt og udfyldt rigtig godt.


– Signe var med i sidste sæson, hvor det indtil anden sidste kamp, til tider var lidt for spændende i forhold til vores placering i tabellen. Jeg synes, det har været tydeligt i år, at Signe har fået værdigfuld rutine med sig fra sidste sæson. Signes store styrke i år har klart været, at hun har udviklet sig til en rigtig god forsvarsspiller. I moderne håndbold er det vigtigt at have nogle dygtige fløje, som kan være bolderobrende, her har Signe virkelig rykket sig i år. Ligesom Mette, skal der nu ligges mere på i det angrebsmæssige, skriver klubbens træner, Mikael Jensen, på klubbens hjemmeside.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER