Miklas Ravn Campbell

BSV taber i Esbjerg

Ribe-Esbjerg vandt mandag aften overraskende mod BSV med 25-21.

Dokken i Esbjerg dannede mandag aften rammerne for den første af kampene i slutspillets pulje 2. Det blev yders overraskende en affære, hvor hjemmeholdet fra Ribe-Esbjerg havde fuldstændigt styr på aftenens begivenheder.

Hjemmeholdet kom bedst fra start i dagens kamp, og der gik ikke længe, inden REHH var foran med 5-1. Efterfølgende kom gæsterne lidt bedre med. Men de formåede stadigvæk ikke at komme helt tæt på.

Resten af 1.halvleg fortsatte med REHH i førersædet. Der var især en enkelt spiller, som virkelig voldte favoritter fra BSV store problmer. Det var den uge Jacob Holm, som i kampens første 30 minutter virkelig drev gæk med BSV forsvaret. De havde meget svært ved at holde Jacob Holm, som lavede hele 8 mål i 1.halvleg.

Jacob Holm havde stor andel i, at Ribe-Esbjerg ved pausen var foran med hele 14-9.

i 2. Halvleg fortsatte REHH dominansen, og de holdt BSV på sikker afstand. Men da der manglede et kvarter af kampen stod kampen 19-16, og hjemmeholdet kunne stille og roligt se BSV komme tættere på.

Hjemmeholdet opfangede BSV forsøg på et comeback, og det var som om, at de lige skiftede gear igen. Det lykkedes dem at holde BSV væk, og de kunne forholdsvis sikkert hive en sejr på 25-21 hjem.

Dagens resultat betyder, at Ribe-Esbjerg nu har samme antal point som BSV, der fik to point med over fra grundspillet.

De to hold er i pulje med TTH-Holstebro og Mors-Thy, der spiller mod hinanden tirsdag kl.18:30 i Jyske bank Mors Arena.

Målscorere:

Ribe/Esbjerg: Jacob Holm 12, Pelle Guldager 3, Morten Nyberg 3, Lukas Karlsson 2, Jonas Bruus Tidemand 2, Rasmus Nielsen 1, Philip Holm 1, Rasmus Bertelsen 1,

Bjerringbro: Kristian Klitgaard 5, Nikolaj Markussen 5, Sebastian Skube 3, Rasmus Kier 2, Jacob Lassen 2, Nikolaj Øris Nielsen 1, Kristian Krag Ørsted 1, Rasmus Thiemer-jensen 1, Michael Knudsen 1.