Simon Jensen

BSV påpasselige mod favoritdræberne fra Ribe-Esbjerg

Når Ribe-Esbjerg og Bjerringbro-Silkeborg hver især indleder deres slutspil i aften med et indbyrdes opgør, bliver det med de forsvarende danske mestre i favoritrollen.


Bjerringbro-Silkeborg gæster således Esbjerg denne mandag aften, og her står Peter Bredsdorff-Larsens mandskab over for en Ribe-Esbjerg-trup, der tidligere har præsteret store resultater i 888 Ligaens grundspil.


Et lignende scenarie vil de midtjyske gæster derfor gerne undgå i aftenens duel, men samtidigt nærer BSV’erne også en stor respekt for Ribe-Esbjergs meritliste i denne sæson.


– Ribe-Esbjerg er en rigtig god historie for 888Ligaen. Det er en klub, der gennem de senere år gradvist er blevet stærkere og stærkere. De har et hold med en god blanding af egne talenter anført af brødrene Jacob og Philip Holm suppleret med store profiler udefra, blandt andre Søren Tau i den ene ende og Lukas Karlsson i den anden ende, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen til klubbens hjemmeside.


– Det er et hold under udvikling, og det afspejler sig også i resultaterne. Ribe-Esbjerg har vist et fantastisk topniveau med to sejre over TTH Holstebro og en sejr på udebane over Aalborg. Til gengæld har de haft det sværere i de kampe, som de skulle vinde, for eksempel på hjemmebane mod TM Tønder hvor de taber med fem mål. Ribe-Esbjerg er ikke favoritter i slutspillet, men de er favoritdræbere, slutter han.


Kampen mellem favoritdræberne fra Ribe-Esbjerg og favoritterne fra Bjerringbro-Silkeborg fløjtes i gang klokken 20:30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER