Simon Jensen

Vilstrup forlænger i TSØ

Team Sydhavsøerne sluttede i går deres sæson med en sejr på 26-23 mod Lemvig-Thyborøn i herrernes 1. division. Herudover kunne klubben præsentere en kontraktforlængelse med én af holdets store profiler.


Martin Vilstrup har scoret mål på samlebånd for Team Sydhavsøerne, siden han ankom i klubben fra en tid i TMS Ringsted. Således har bagspilleren igennem sæsonen været stærkt medvirkende til, at holdet fra Maribo har hentet i alt 35 points i 26 kampe.


159 gange har Martin Vilstrup nettet for Team Sydhavsøerne i denne sæson, og i lørdagens opgør mod Lemvig-Thyborøn var han igen på pletten ti gange. Nu har de to parter imidlertid valgt at forlænge samarbejdet med to år, altså til 2019.


– Jeg har valgt at forlænge med Team Sydhavsøerne, først og fremmest fordi jeg som spiller har en rigtig god rolle på holdet, hvilket giver mig mulighed for at vise mine kvaliteter frem på banen, fortæller Martin Vilstrup til klubbens hjemmeside.


– For mig var det også vigtigt at, Team Sydhavsøerne viste interesse for mig, og gerne ville have mig med videre fremover. Derfor har jeg fokuseret på at blive hernede fremfor at søge andre græsgange. Jeg tror nemlig på det kan blive nogle interessante år, og glæder mig til at gøre mit for, at det kan blive en realitet, fortsætter han.


Martin Vilstrup indplacerede sig med sine 159 scoringer på andenpladsen på den samlede topscorerliste i 1. division – syv scoringer bag den kommende Århus Håndbold-spiller, Nikolaj Læsø.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER