Simon Jensen

Ortega: Vi har lavet skrækkeligt mange fejl i angrebet

Når Carlos Ortega og hans tropper i KIF Kolding København i eftermiddag tager imod Aalborg Håndbold i begge klubbers første slutspilsopgør, skal værterne forsøge at minimere deres fejlfrekvens i angrebsspillet, hvis de skal have chance for point.


Således understreger cheftræner Carlos Ortega, at hans mandskab igennem hele sæsonen har ødslet for mange boldbesiddelser væk – og det skal holdet formå at rette til, hvis de skal have succes i det forestående slutspil.


– I vores angreb har problemet hele sæsonen været, at vi laver skrækkeligt mange fejl. Vi har en stor byrde på vores skuldre. Vi bliver nødt til at angribe mod de rette spillere, og starte kampen mod de to-tre spillere, der ikke er de bedste i forsvaret, fortæller Carlos Ortega til JydskeVestkysten.


Imidlertid påpeger KIF-cheftræneren også, at hans spillere i den anden ende af banen skal holde øje med særligt én Aalborg Håndbold-spiller – Sander Sagosen. Nordmanden har domineret 888 Ligaen i denne sæson og har været en altoverskyggende profil.


– I deres angreb er det Sagosen, der starter stort set alt. Vi må være påpasselige med vores balance. Alt er muligt, og vi har forberedt os godt. Lad os se, om vi ikke kan give fansene noget at glæde sig over, beretter Carlos Ortega afsluttende.


Kampen mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold fløjtes i gang i eftermiddag klokken 17:15.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER