Simon Jensen

KIF ramt af defensive skadesproblemer

KIF Kolding København spiller i eftermiddag deres første slutspilskamp i denne sæson, når de hjemme tager imod grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold. Dog må hjemmeholdet undvære tre spillere på grund af skader, og særligt to af disse har en særligt fremtrædende defensiv rolle.


Således besidder henholdsvis Magnus Landin og Lars Jørgensen store ansvarsområder i det jysk-sjællandske håndboldklub – og da begge vil sidde uden for med hver deres skade i eftermiddagens slutspilskamp, skal træner Carlos Ortega tænke i alternative baner.


– Uheldigvis har vi tre spillere ude, men jeg er sikker på, vi gør vores bedste. Aalborg er et rigtigt godt hold, men hvis vi vinder over dem, er alt muligt derefter, fortæller KIF Kolding København-træneren til JydskeVestkysten.


– Han (Magnus Landin, red.) skal tilses af håndboldforbundets læge, og han har sagt, at han måske kan spille de sidste kampe. For os kan det være meget vigtigt at få en spiller mere, for vi har problemer i forsvaret, når vi også har Lars ude, understreger han yderligere.


Slutspilsduellen mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold fløjtes i gang klokken 17:15.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER