Simon Jensen

Holmris ny EH Aalborg-træner

Efter denne sæson lukker ligaholdet i SK Aarhus ned, og det har imidlertid også betydet, at den mangeårige træner i klubben, Jesper Holmris, har skullet finde sig en ny arbejdsgiver.


Denne nye arbejdsgiver har Jesper Holmris nu fundet, og den befinder sig en god times kørsel nordpå den jyske motorvej. For enden af rejsemålet vil Jesper Holmris nemlig finde sig selv i Nørresundby på den nordlige side af Limfjorden, hvor EH Aalborg har hjemme.



  1. divisionsklubben præsenterede nemlig lørdag eftermiddag – umiddelbart efter holdets sejr mod Fredericia i sæsonens sidste kamp – Jesper Holmris som ny træner i klubben fra næste sæson.


– Jeg har haft nogle positive samtaler med folkene bag EH Aalborg og fået et rigtig fint indtryk af holdet, det sportslige setup og klubben som helhed. EH Aalborg er uden tvivl et spændende projekt med meget stort potentiale, som jeg glæder mig til at blive en del af. Efter fire år i SK Aarhus glæder jeg mig til nye udfordringer i det nordjyske hos EH Aalborg, fortæller den kommende cheftræner.


Jesper Holmris har udover tjansen som ligatræner i SK Aarhus også varetaget landstrænerjobs i både England og Schweiz.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER