Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

FCM før vital CL-kvartfinale: Storsejr er påkrævet

FC Midtjylland tager i eftermiddag imod det makedonske storhold fra Vardar Skopje, der gæster Danmark i anledningen af den Champions League-kvartfinale, der skal spilles i Ikast denne søndag.


De danske vicemestre går ind til opgøret som klare underdogs, baseret på parametre som økonomi og trupsammensætning – og så det faktum, at danskerne sluttede som firer i deres mellemrundegruppe, mens makedonerne sluttede som etter i deres ditto.


En af nøglerne til at låse op for en så hård og ulige duel skal ifølge FC Midtjylland-cheftræner, Kristian Kristensen, findes i midtjydernes forsvarsende, hvor basen til en god kontrafase også skal findes.


– Vi kan ikke slå dem på økonomi eller på holdkortet. Men vi kan slå dem, hvis vi rammer det spil defensivt, der giver os afkast i kontraerne. Vi skal have en markant sejr på et sted mellem fem og syv mål. Det vil være drømmescenariet, understreger han ifølge bt.dk.


– Vi skal være gode med vores egne ting – vi har vist, at det holder vand. Og så er det defensiven og målvogterne, der vinder kampene i tophåndbold, fortæller han afsluttende.


FC Midtjylland og Vardar Skopje spiller deres første af to indbyrdes Champions League-kvartfinaler klokken


17:00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER