Simon Jensen

Erevik og Hald vender hjem til Danmark - og GOG

GOG præsenterede lørdag to forstærkninger til næste sæsons trup, da man offentliggjorde tilgangene fra Ole Erevik og Lars Hald.


Mens sidstnævnte er en velkendt skikkelse i og omkring det fynske håndboldlandskab, er den norske keeper Ole Erevik imidlertid også et kendt ansigt i dansk håndbold.


Den norske målvogter har således tidligere tørnet ud for både KIF Kolding og Aalborg Håndbold – og han glæder sig til at blive en del af den fynske håndboldklubs fremtid.


– GOG er en klub, som vil noget. En klub med ambitioner. Derudover er masser af historie, klubånd og klubfølelse i hele foreningen, og det er i mine øjne en af de vigtigste parametre for at opnå succes. GOGs historie og kultur glæder jeg mig til at lære bedre at kende, fortæller han til GOGs hjemmeside.


Udover Ole Erevik kan tilskuerne i Gudme også se frem til et gensyn med en yderst populær herre i den gule GOG-trøje – nemlig Lars Hald der, ligesom Ole Erevik, kommer til klubben fra et ophold i fransk håndbold.


– Lars har haft et ønske om at komme hjem til Danmark, og vi synes selvfølgelig, det var mest naturligt, det blev i GOG, forklarer GOG-direktør, Kasper Jørgensen.


Ole Erevik har underskrevet en to-årig aftale med klubben – Lars Hald har skrevet under for tre år.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER