Simon Jensen

Give tog første stik i 2. divisionskvalspillet

Mens der findes tre direkte nedrykkere fra 1. division og tillige tre direkte oprykkere fra 2. division, kæmper en håndfuld mandskaber fra begge divisioner også om en plads i landets næstbedste række i næste sæson. Det kvalifikationsspil startede fredag aften i Klokkerholm, da Hjallerup tog imod HK Give Fremad.


I det at der i de danske divisionsrækker findes tre 2. divisioner, men samtidigt kun findes to kvalifikationshold i 1. divisionen, skal netop de tre næstbedst placerede hold fra hver af de tre 2. divisioner i indbyrdes kamp om at møde henholdsvis nummer 11 og 10 i 1. division.


Fra pulje 1 i 2. division indplacerede Hjallerup IF sig næstbedst, mens HK Give Fremad formåede det samme i pulje 2 – inden IF Stadion gjorde dem kunsten efter i pulje 3.


De tre hold spiller hver to kampe, én hjemme og én ude, og fredag aften var det nordjyske Hjallerup IF, der havde fordel af hjemmebane, da de tog imod HK Give Fremad.


Det endte dog med at blive en relativt ensidig affære mellem de to hold, da Give viste sig ganske overlegne igennem store dele af kampen.


Således bragte Give sig allerede i 1. halvleg med 12-9, inden de ved pausen havde udbygget denne til 18-12. I 2. halvleg byttede de to mandskaber langt hen ad vejen blot mål, og derfor endte det med en sejr på 32-26.


HK Give Fremad spiller på torsdag den anden af de i alt tre gruppekampe, når de tager imod IF Stadion, inden netop sjællænderne skal være værter i det tredje og sidste opgør, når de og Hjallerup IF tørner sammen.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER