Patrick Andersen

Tønder bekræfter: Træner stopper til sommer

TM Tønder bekræfter i en pressemeddelelse, at klubbens træner Claus Lyngsøe stopper ved udgangen af denne sæson.


Efter tre sæsoner som cheftræner for TM Tønder Håndbolds bedste herrehold, har Claus Lyngsøe valgt at stoppe i klubben efter indeværende sæson. Claus Lyngsøe kom til TM Tønder fra Sønderjyske, hvor han var assistenttræner. Claus Har været manden bag TM Tønders flotte oprykning til 888-ligaen i sidste sæson, og i denne sæson har holdet klaret sig flot i 888-ligaen, hvor de har hentet 13 point. Nu venter kvalifikationskampene mod Skive og en pokalkamp mod Mors-Thy, og så er det slut for denne gang:


– Efter tre meget spændende år i TM Tønder Håndbold, så har jeg valgt at stoppe efter denne sæson. Jeg har nydt at være 3 år i klubben, og sammen med alle omkring holdet har vi været gennem en periode med mange højdepunkter. Jeg har haft en trup af unge, dygtige og seriøse spillere, som det har været en fornøjelse at arbejde sammen med, siger CLaus Lyngsøe og fortsætter:


– Ligeledes har jeg i de første 2 sæsonner haft stor glæde af samarbejdet med Otto Lück, og her i den sidste sæson med Rene Hamann Boeriths. Rene kender også håndboldgamet fra alle sider, og det har været en fornøjelse at sparre med Rene, samt den opbakning og støtte jeg er givet. Tak til hele ”teamet” bag teamet. TM Tønders tilskuere har ydet en stor opbakning, og det har også været en fornøjelse, at de altid har været på lægterne. Det samme kan jeg sige om alle de frivillige, som gang på gang servicerer holdet. Nu handler det om at få sluttet ordentligt, og derfor er der fuld fokus på de kommende kampe mod Skive FH om forbliven i 888ligaen.


Hvem der overtager trænersædet i Tønder til næste sæson er endnu ikke meldt ud.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER