Miklas Ravn Campbell

Rene Toft forlænger landsholdskarriere

Den danske forsvarsgeneral stod endelig frem og fortalte, at han er til rådighed for landsholdet mindst 2 år endnu.


De senest par sæsoner har være meget turbulente for Rene Toft, der ufrivilligt har siddet ude med skader, som har forhindret ham i at spille håndbold.


Grundet stregspillerens skadeshistorik var der meget snak om, hvorvidt han ville stille sig til rådighed for Nicolaj Jakobsen og det danske landshold. Den nye landstræner har nemlig krævet, at spillerne skulle forpligte sig for mindst to sæsoner.


Men i dag fortalte den bomstærke spiller i et interview med Ekstrabladet, at han har besluttet sig for, at være til rådighed for landshold i hvert fald indtil 2017.


– Jeg har haft en god snak med Nikolaj Jacobsen, der rigtigt gerne vil have mig med frem til 2019, og det sagde jeg selvfølgelig ja til, siger René Toft Hansen til EB.


Under den seneste VM slutrunde var der meget snak omkring Rene Toft Hansen albueskinne, som han til dagligt spiller med for tyske THW Kiel. Men den var ikke godkendt af IHF, som krævede, at danskerne skulle have tilladelse fra modstanderholdene, hvis man ville benytte Rene Toft, som kun ville spille med skinnen.


– DHF har en dialog i gang, og vi arbejder også sideløbende på at konstruere en skinne, der opfylder kravene og dur – problemet er bare, at når der ikke er metal i, så bøjer skinnen, og jeg overstrækker armen. Det er rigtigt svært at lave noget andet. Den må ikke være hård, og det er den nødt til at være, forklarer René Toft.


Stregspilleren har været en del af det danske landshold siden 2005. Og vi kan nu se frem til, at han trækker den rød og hvide trøje over hovedet to år mere.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER