Rasmus Påskesen

Offendal: Vi vandt på kollektivet

Nadia Offendal kommenterer på gårdsdagens kamp imod Viborg HK


Igår aftes tog Odense Håndbold en sejr i kvartfinaleserien mod Viborg HK. I Viborg Stadionhal formåede Odense-mandskabet at vinde med 28-26. Dagen efter kampen fik HBOLD.dk en snak med Odense-profilen Nadia Offendal.


– Jeg syntes at det var vores stærke kollektive indsats, der var afgørende for os. Vi gav den virkelig alle sammen 110%. Vi havde aftalt, at der ikke skulle være mere at give af efter kampen, og vi kæmpede med alt hvad vi havde, siger Nadia Offendal og fortsætter.


– Det var jo en rigtig hård kamp. Specielt også det mentale i, at først så førte vi, så førte de, i både første og anden halvleg, så der var tænding på helt til sidst, så det var virkelig en god kamp at vinde. Vi vil det så gerne, og vi har trænet rigtig hårdt for det her, siger Nadia Offendal.


Odense Håndbold havde kun 10 markspillere med til kampen, hvilket betød, at for at spare spillere under vejs, blev der benyttede flere alternative spiller-konstellationer på banen. Om det at skifte så meget på banen siger Nadia Offendal.


– Det jo rigtig sjovt at prøve noget nyt. Det er en udfordring på den gode måde, og det er fedt at prøve at spille nogle steder på banen, som man ikke nødvendigvis er vandt til, men det siger bare rigtig meget om det her hold, at uanset om man spiller højre-fløj til daglig , og så bliver sat over som playmaker, så giver man bare alt hvad man har. Vi har en super dygtig trup, og vi kæmper alle med alt hvad vi kan, siger Nadia Offendal.


Kvartfinaleserien bliver spillet som en serie med bedst ud af 3 kampe. Odense har nu 1 sejr. Om troen på samlet avangement siger Nadia Offendal.


– Den er ihvertfald ikke blevet mindre siden igår. Nu har vi vundet 1 kamp, og intet er afgjort endnu, og vi ved at det kræver hårdt arbejde, men vi tror på hinanden i den her klub, og vi glæder os til at spille på hjemmebane, siger en glad Nadia Offendal


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER