Patrick Andersen

Lemvig-fløj tager endnu en tørn

Holdet til den kommende sæson begynder at tage form. I dag er der kommet en utrolig vigtig brik på plads, da topscorer Søren Nørgård har valgt at forlænge med yderligere én sæson.


Søren Nørgård er tæt på at afslutte sin fjerde sæson i LTH-trøjen, og i de seneste tre sæsoner, hvor han har spillet i klubben, er han endt som klar topscorer i to af dem, og han er godt i gang med at tage den tredje topscorertitel i denne sæson, hvor han inden den sidste kamp i 1. division har nettet 122 gange i 23 kampe.


Det er derfor stort for Lemvig-Thyborøn Håndbold at kunne offentliggøre, at Søren Nørgård også er at finde i LTH i den kommende sæson, og det vækker stor glæde hos Lars Broe og det sportslige udvalg:


– Søren har gennem de seneste sæsoner været blandt de absolut største profiler i klubben, derfor har det været vigtig for os at forlænge aftalen med Søren for den kommende sæson. Vi glæder os derfor over, at det nu er lykkedes at blive enige om at fortsætte samarbejdet endnu et år, hvor vi ser frem til endnu flere gode oplevelser i vestjyskBANK Arena, siger Lars Broe og fortsætter:


– I den igangværende sæson har Søren udover rollen som klubbens topscorer også løst en svær opgave i forsvaret og udviklet den del af spillet. Udover kvaliteterne på banen er Søren en af de vigtige kulturbærere i klubben, og han bliver derfor en vigtig brik i opbygningen af det nye hold, som vi allerede nu glæder os til at se i aktion.


Søren Nørgård kom til klubben i 2012 fra naboklubben Team Tvis Holstebro, og har bortset fra en enkelt afstikker til Ribe-Esbjerg spillet her lige siden. Derudover er han både blevet topscorer i 1. division og ligaen. Allerede i hans første sæson i LTH blev han kåret som årets spiller i 1. division.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER