Miklas Ravn Campbell

Pressemeddelelse: Ajax præsenterer ny streg

HBOLD.dk kunne for godt to uger siden berette omkring en tilføjelse til i Ajax-truppen. Det omhandler den unge stregspiller Hakan Sahin, som klubben i en pressemeddelse præsenterede tidligere på ugen:


 Pressemeddelelse:


Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at stregspiller Hakan Sahin fra den 01.07.2017 skifter fra TIK Taastrup til AJAX København på en 2-årig aftale.


Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:



  • Hakan er en spiller som vi igennem det seneste har været meget opmærksom på og en spiller som vi kunne se, som en kommende spiller i AJAX-trøjen.

  • Igennem den træning Hakan har deltaget i og den snak vi har haft med ham stod det klart, at der her er et potential, som med målrettet træning – både tekniks, taktisk og fysisk, helt sikkert kunne blive godt.

  • Hakan har indtil nu højst spillet i 2. division men, jeg er sikker på, at han sammen med trænerteamet hurtigt kommer på niveau til 1. division. Hakan har et stort engagement, elsker at træne og vil håndbold.

  • Igennem hele sin håndboldkarrierer har Hakan spillet i barndomsklubben TIK Taastrup og det er et super flotte ord, som Hakan tager med fra TIK Taastrup:

    ”Hakan har om noget været indbegrebet af TIK Taastrup. Han er en af de stærkeste profiler på holdet og en af de bedste stregspillere i 2. division” lyder blot nogle af de flotte ord TIK Taastrup sender Hakan videre til AJAX København med.


Cheftræner Torben Nielsen:



  • Jeg ser virkeligt frem til, at skulle arbejde sammen med Hakan de næste sæsoner, da han i min optik var en af de bedste stregspillere i 2. division (pulje 3), og derfor er klar til, at tage et skridt op ad til 1. division.

  • Hakan besidder en stor råstyrke, god til at få fat i boldene inde på stregen, ligesom han virker som en målrettet type, som jeg tror vil passe rigtig fint ind i vores trup.

  • Ingen tvivl om, at han skal igennem en tilvænningsperiode men, jeg forventer en hel del af ham allerede fra starten af hans tiltræden hos os.


Hakan siger selv om aftalen med AJAX København:



  • Jeg er glad for, at jeg kunne blive enige med AJAX København om en 2-årig aftale. Føler selv, at det er rigtige og, at det vil være godt for min fremtidige udvikling.  Jeg har kun spillet i min barndomsklub TIK Taastrup, så samtidigt med, at jeg glæder mig til en ny og spændende fremtid i AJAX København, så er det med vemod, at jeg siger farvel til barndomsklubben.

  • Jeg har altid set AJAX København som den store klub i København og jeg kender både klubben og flere af holdets nuværende spillere. Det er en klub som rummer de 3 elementer som tiltaler mig meget, nemlig ungdom, bredde og elite.  Med andre ord, det er en klub.

  • Jeg glæder mig til, at være i det projekt AJAX København har igangsat og ved, at det vil blive godt for min personlige udvikling.


Fakta om Hakan Sahin:


Studerer kommunikation ved RUC


Alder: 22 år


Højde: 198 cm


Vægt: 110 kg


 


Yderligere spørgsmål rettes til sportschef Ole Christensen, 2966 5990.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER