Rasmus Påskesen

Odense vandt i Viborg efter drama

Odense vandt det tætte opgør i Viborg

Kampen imellem Viborg og Odense startede forholdsvist lige. Kampens første 2 mål blev scoret af Odense, før at Viborg fik sat deres første scoring i nettet. I starten af 1. halvleg fik Viborg HK stille og roligt tilkæmpet sig et overtag.

Efter 18 minutters spil stod der 10-8 til Viborg, men Odense fik kæmpet sig ind i kampen igen. Stillingen ved pausen var 12-15 i Odense-favør.

Viborg startede 2.halvleg bedst, og fik forholdsvist hurtigt tilkæmpet sig en lille scoring. Det skete på særligt godt spil af Line Haugsted, og en indskiftet Louise Bager Due i målet tog flere redninger.

Jan Pytlick fra Odenses trænerbænk begyndte at spille mere 7 mod 6-spil,  og den offensive stil gav tilsyneladende pote. Både Nadia Offendal  og Chana Masson i målet steppede op, og via et fantastisk comeback, lykkedes det for Odense Håndbold, at tage det første stik i bedst ud af 3- kvartfinaleserien.

Odense Håndbold vandt 26-28.