Silkeborg-Voel tog første stik mod København

Silkeborg-Voel KFUM vandt tirsdag aften den første kvartfinale mod København Håndbold mod cifrene 23-29.

Fra kampens start havde København store angrebsmæssige problemer. Til gengæld startede Ine Stangvik stærkt ud for københavnerne i målet, hvilket gjorde, at holdet fra Frederiksberg ikke var bagud med mere end 2-5 efter 13 minutters spil.

Silkeborg-Voel fortsatte efterfølgende med at styre slagets gang. Med tre minutter tilbage af første halvleg var Silkeborg-Voel foran 8-13, men en stærk slutspurt af København gjorde, at stillingen ved pausen var 10-13.

I anden halvleg fik Anne Cecilie De La Cour indstillet kanonen for København, men da Silkeborg-Voel samtidig formåede at score i den anden ende, kom københavnerne aldrig for alvor tæt på de jyske gæster.

Med otte minutter igen var stillingen 20-23 til Silkeborg-Voel, men tre scoringer i træk efterfølgende knækkede København, som endte med at tabe opgøret 23-29.

Kvartfinalerne spilles bedst af tre opgør. De to hold mødes igen i Jysk Arena d. 12. april, mens et eventuelt tredje opgør spilles d. 19. april.