Miklas Ravn Campbell

Odder slår sikkert nedrykkere

Hjemme i Odder lykkedes det hjemmeholdet, at slå SUS-Nyborg med 33-28.

Der var ikke det store på spil i denne kamp mellem Odder og SUS-Nyborg. Efter Otterups sejr i går, så kunne Odder ikke længere nå at overhale dem og undgå pladsen i nedrykningskampene. Men sådan skulle det ikke gå, og Odder skulle spille nedrykningskampe uanset dagens resultat.

SUS-Nyborg havde heller ikke noget at spille for udover lidt point. De var nemlig sikre på, allerede efter en enkelt sæson i 1.divisionen, at rykke ned i 2.divisionen igen.

Men selvom Odder inden kampen var favoritter, så var det gæsterne fra Nyborg, som kom bedst fra start i dagens kamp. De var efter lidt over et kvarters spil foran med hele 4-8.

Den dårlige Odder-start fik trænerteamet til at smide timeout-kortet. Dette vendte kampen. Odder skulle kun bruge 8 minutter på at have indhentet gæsternes føring, og Odder kunne sågar gå til pause foran 15-14.

2.halvleg startede meget lige. Det lykkedes ikke for nogen af holdene at trække fra, og kampen stod 22-22, da der manglede ca. 15 minutter.

Men så var det som om, at der ikke var flere kræfter tilbage hos gæsterne fra Nyborg. Odder styrede kampen i begge ender, og det så meget svært ud for SUS, som stille og roligt måtte se hjemmeholdet stikke af. De formåede ikke at svare igen, og Odder vandt kampen 33-28.

Odder kan nå op på samme antal point som Otterup. Men grundet deres to nederlag til Otterup, så kan de ikke overhale dem grundet deres indbyrdes opgør.