FHK fik dramatisk point mod Nordsjælland

Fredericia Håndboldklub var i store problemer mod Nordsjælland Håndbold, men endte med at sikre sig 29-29.

Nordsjælland kom flyvende fra start. De nordsjællandske gæster kom på 3-8 før FHK kom i gang angrebsmæssigt.

Ved pausen var Nordsjælland foran med 9-16, men anden halvleg blev en mere dramatisk affære.

FHK satsede med gevinst forsvarsmæssigt og fik reduceret til 21-25 med 13 minutter igen.

I slutfasen fik hjemmeholdet helt kontakt og kom også foran. Men med under et minut igen var Nordsjælland foran 28-29.

Med fem sekunder igen udlignede FHK’s unge U-landsholdsspiller Marcus Rahbek til 29-29, men dramaet var ikke slut. Nordsjælland blev tilkendt straffekast efter en ulovlig aktion af Anders Munch, som fik direkte rødt kort.

Straffekastet tog Nicolai Pedersen sig af, men hjemmeholdets Lars Knudsen reddede skuddet til stor jubel for størstedelen af de 750 tilskuere.