Miklas Ravn Campbell

Ungt KIF-hold slår israelere

Israelske Maccabi Tel Aviv var på besøg i Kolding. De blev sendt hjem med et nederlag på 36-31.

KIF Kolding-København spillede lørdag deres sidste kamp i EHF Cuppen i denne sæson. De havde inden kampen udspillet deres rolle i turneringen. Det samme havde Maccabi Tel Aviv.

KIF var inden kampen store favoritter. Men da både Cyril Viudes, Magnus Landin og Niko Mindegia var ude, så var der kommet nye unge spillere i truppen og kampen kunne blive mere lige.

Fra kampens første fløjt var KIF i front. Men det lykkedes dem ikke helt at komme af med gæsterne, som kæmpede meget og forsøgte med spændende åbninger i angrebet. Men ved stillingen 10-10 begyndte KIF igen at trække fra gæsterne. KIF gik til pause foran med 18-14.

I fraværet af de tre profiler og en Morten Bjørnshauge, der måtte forlade kampen med en skade, så blev der plads til unge spillere, som kunne få chancen for KIF. Det betød, at KIF, der normalt betegnes som et aldrende hold, pludselig stillede med et ungt hold på banen, hvor gennemsnitsalderen var langt under normalen.

I 2.halvleg fortsatte KIF presset på gæsterne, som denne gang ikke kunne svare igen. Hjemmeholdet bragte sig hurtigt foran med 8, og her var kampen reelt afgjort. Forskellen mellem de to hold var for stor, og KIF kunne prøve en masse nye ting af, uden at de blev presset voldsom af gæsterne.

Kampen endte 36-31, og KIF fik derfor en fin optakt til slutspillet, som de starter søndag d.9 april, hvor Aalborg kommer på besøg i Kolding.