Patrick Andersen

Ajax nedlagde Skive i de sidste 7 minutter

Ajax København trak fra Skive fH i de sidste syv minutter af dagens opgør og endte med at vinde 26-22

Skive kæmper for andenpladsen i herrernes 1. division, mens Ajax København ikke havde andet end æren at spille for.

Ajax har dog i sinde at slutte sæsonen godt, men det var Skive der fik den bedste start på kampen, da de midtvejs i første halvleg var foran 4-8, men Ajax fik kæmpet sig tilbage i opgøret og fik reduceret til pausestillingen 9-11.

Gæsterne fra Skive fortsatte med at være i teten langt inde i andenhalvleg, hvor de med 12 minutters tid igen var foran 18-20, men fire Ajax-scoringer i træk bragte hjemmeholdet på 21-20.

Med under fire minutter igen reducerede Skive til 24-22, men tættere på kom gæsterne ikke og de endte med at tabe opgøret til Ajax med 26-22.

Dermed er Skive fortsat ikke sikrer på at ende på andenpladsen, da TMS Ringsted kun er to point efter det jyske mandskab.