Simon Jensen

THW Kiel videre til Champions League-kvartfinalerne

THW Kiel var på en svær mission i Mannheim onsdag aften, da de besøgte de tyske mestre fra Rhein-Neckar Löwen i det indbyrdes returopgør i 1/8-finalerne i Champions League.


Imidlertid ankom de mangedobbelte tyske mestre fra THW Kiel med et hjemmebanenederlag på 24-25 til opgøret mod Rhein-Neckar – og de var derfor tvunget til at vinde med minimum to mål for at sikre sig videre avancement i turneringen.


Dog kunne 26 udebanescoringer i en étmålssejr også gøre det ud for THW Kiel, der så ville gå videre på reglen om flest scorede udebanemål.


Og begge ting – altså en tomålssejr og 26 udebanescoringer – hev Niklas Landin, René Toft Hansen og kompagni faktisk i hus.


Således sejrede Kiel med 26-24 i et opgør, hvor udeholdet måtte undvære René Toft Hansen allerede fra det femte minut, da han indkasserede et direkte rødt kort.


Alfred Gislasons mandskab holdt dog stand på trods af fraværet af deres ankermand i forsvaret – og således er THW Kiel altså klar til Champions League-turneringens kvartfinaler.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER