Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Rasmus Påskesen

Pytlick: Vores kontra var giftig

Igår torsdag var der sidste spillerunde i dette års Primo Tours Liga- grundspil. En af aftenens vindere var Odense Håndbold, der med træner Jan Pytlick i spidsen, vandt med imponerende 26-20 over Viborg HK.


Sejren sender Odense Håndbold i slutspillet, og dagen efter har HBOLD.dk snakket med Jan Pytlick.


– Det var en spændende og intens kamp imellem to forsvarer der stod rigtig solidt, så jeg er glad for, at det var os der trak os sejrrigt ud, siger Jan Pytlick og fortsætter.


– Jeg syntes at vi lykkedes godt med vores spil. Vi stod godt i vores forsvar, og vi var giftige i vores kontrafase, lyder det fra Pytlick.


Folk der følger godt med i Primo Tours Ligaen vil nok vide, at Odense-spilleren Suzanne Bækhøj normalt er at finde på fløj-positionen, men i gårsdagens kamp, kom hun flere gange i spil som playmaker, og endda med mål til følje. I følge Pytlick er der dog ikke tale om et permanent plads-skifte for Bækhøj.


– Nej det er kun midlertidigt. Hun har faktisk spillet back før i tiden, men det var simpelthen fordi, at vi for tiden kun har 3 bagspillere, og så blev hun brugt til at aflaste dem, og det gjorde hun rigtig fint, siger Jan Pytlick.


Efter kampen afslørede Viborgs cheftræner Allan Heine, at de ville vælge netop Pytlicks Odense som modstander i kvartfinalen. Om den beslutning siger Jan Pytlick.


– Det har jeg det helt fint med. Der er egentlig ikke så meget at sige til det, det er en del af gamet, og der er kun gode hold med i slutspillet, men nu har vi slået Viborg igår, så det tror jeg også på, at vi kan gøre igen, lyder det fra Pytlick.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER