Simon Jensen

Frederiksen efter misset slutspil: Vi vender stærkt tilbage

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg missede i går officielt slutspillet i Primo Tours Ligaen for første gang siden 2009.


Imidlertid fastholder Team Esbjerg-cheftræner Lars Frederiksen, at hans tropper i den kommende sæson igen sigter mod og satser på en ny DM-finale.


– Vi vender stærkt tilbage i næste sæson, og målsætningen er helt klart at komme i DM-finalen. Truppen ser fornuftig ud, og vi er ved at lave et rigtig stærkt hold til næste sæson, udtaler Team Esbjerg-træneren til TV2 Sport.


Team Esbjerg har oven på en sæson med flere store oplevelser og resultater på den anden side af nytåret i både ligasammenhæng og i Champions League-turneringen oplevet en større nedtur i 2017.


Således har skader og graviditeter spændt ben for den kontinuitet, der er essentiel for succes, når sæsonen spidser til.


– Vi ville gerne have været i slutspillet, men vi har været udsat for mange ting, specielt her i foråret med skader og graviditeter. Det er de små marginaler, der gør det, slutter Lars Frederiksen.


Team Esbjerg rundede grundspillet i Primo Tours Ligaen af onsdag aften med en sejr på hjemmebane på 31-25 mod TTH Holstebro.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER