Simon Jensen

Elm skifter til svensk mesterklub

København Håndbold giver efter denne sæson afkald på begge keepere i deres nuværende trup, Ine Stangvik og Christina Elm. Mens Stangvik bliver i den danske liga hos Team Esbjerg, skifter Christina Elm over Øresund til IK Sävehof.


København Håndbold står i øjeblikket over for en kvartfinaleduel mod Silkeborg-Voel i Primo Tours Ligaen. Københavnerne har spillet et flot grundspil og står med relativt gode kort på hånden for at sikre sig et, for klubben, historisk godt resultat.


Imidlertid vinker klubben efter denne sæson farvel til flere af deres spillere – og én af dem er Christina Elm, der i denne sæson har ageret keeperduo med Ine Stangvik.


Elm, der ligeledes har været inde omkring A-landsholdet under Klavs Bruun Jørgensens ledelse, skifter nemlig væk fra den danske hovedstad og drager i stedet mod en lille by tæt ved Göteborg, hvor IK Sävehof huserer.


– En anderledes målvogtertype end hvad vi er vant til i Sverige – stort, stærk og enormt eksplosiv. Christina er typisk ”dansk” som målvogter med en hårdere opvarmning og stærk fysik. Det bliver rigtig spændende at arbejde med hende – hun er herligt positiv og har en stærk energi, fortæller Fikret Handan, der er Christina Elms kommende målmandstræner.


Christina Elm og IK Sävehof har sammen indgået en to-årig aftale.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER